Dækservice og dækhotel

Dækservice og dækhotel i Silkeborg
Vil du køre sikkert både sommer og vinter? Så bør du have både et sæt vinter- og sommerhjultil din bil. I tilbehørsafdelingen, kan du finde det helt rigtige fodtøj til din bil. Og er du i tvivl om, hvilke dæk eller hjul du skal vælge, står vores konsulenter altid klar til at vejlede dig. Det er bare en del af vores gode dækservice. Vi klarer også gerne dækskifte for dig. Udover dækskifte inkluderer vores dækservice også et tjek af dine dæk og vi tilbyder også opbevaring af dine dæk på vores kæmpe dækhotel.
 
Dækhotel med opbevaring under de bedste forhold
Har du ikke mulighed for at opbevare dit ekstra sæt hjul derhjemme, kan du benytte dækhotellet hos os. På vores dækhotel er der plads til 18.000 hjul. På vores dækhotel opbevares hjul og dæk under optimale temperaturforhold og på nøjagtige positioner i reolerne. Ved at benytte vores dækhotel slipper du for at fylde skuret, garagen eller loftet op med dine vinter- eller sommerhjul. Ved opbevaring på vores dækhotel har du også nem adgang til vores dækservice. Du vælger selv, om vi skal stå for hjulskiftet ved sæsonskifte eller om du vil have hjulene med hjem og klare det selv.

Hjulskifte
Vi klarer hjulskifte uanset om du skal skifte fra sommerhjul til vinterhjul eller omvendt. Er du så uheldig, at bilen er punkteret, så klarer vi også nemt og hurtigt dækskifte, så du hurtigt kan komme på farten igen. Kører du mange kilometer årligt, slides dækkene ligeledes hurtigere ned. Hold øje med slidmønsteret på dine dæk, så du får booket tid til et dækskifte i god tid. Det kan nemlig have betydning for din sikkerhed. Vi klarer dækservice på alle biler uanset årgang og model.
 
Dækservice - sikkerhed i højsædet
Med vores dækservice er sikkerheden i højsædet. Foruden opbevaring tjekker vi altid dine dæk for eventuelle fejl, og inden montering tjekker vi dæktryk og slidbane (dybden i dækmønstret). Er der skader på dæk eller andet, der kan påvirke sikkerheden, informerer vi naturligvis altid om det, inden vi monterer hjulene. Så er du sikker på altid at køre med lovlige og forsvarlige dæk. Det er endnu en del af vores gode dækservice.

Vi klarer dækskifte og anden dækservice for dig
Kom ind til Bilernes Hus og lad os klare dækskifte og anden dækservice for dig. Hos os får du altid en professionel betjening og rådgivning. Vores dygtige mekanikere udfører altid et professionelt arbejde uanset om de udfører dækskifte, reparationer, lakeringer eller andet arbejde. Når der skiftes mellem sommer- og vintersæsonerne er det tid til et dækskifte. Kontakt os, hvis du ikke vil klare det selv.

 

Læs vores flyer om dækserviceUdvalgte biler
Volkswagen Polo 1,4 TSi 150 BlueGT DSG
56.000 km.
200.880 kr.
Audi A3 1,6 TDi 116 Sport SB
48.000 km.
253.880 kr.
Skoda Octavia 1,5 TSi 150 Style Combi DSG
9.000 km.
293.880 kr.
Kia Ceed 1,6 CRDi 128 Premium+ SW
117.000 km.
143.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *