Dækservice og dækhotel

Dækservice og dækhotel i Silkeborg
I Bilernes Hus tilbyder vi dækservice på alle biler uanset årgang og model. Vores dækservice indeholder hjulskifte, kontrol af dæk, udmåling af dækmønster, opbevaring på vores store dækhotel og evt. hjulvask.

Hvis du vil køre sikkert både sommer og vinter, er det vigtigt, du har både et sæt vinter- og et sæt sommerhjul til din bil. Er du i tvivl om, hvilke dæk du skal vælge, står vores konsulenter altid klar til at vejlede dig. Det er bare en del af vores gode dækservice.

Dækhotel med opbevaring under de bedste forhold
Hvis du benytte vores dækhotel, slipper du for at fylde skuret, garagen eller loftet op med dine vinter- eller sommerhjul.

På vores dækhotel, hvor der er plads til 18.000 hjul, opbevares hjul og dæk under optimale temperaturforhold og på nøjagtige positioner i reolerne.

Selvom du benytter vores store dækhotel, vælger du selvfølgelig selv, om vi skal stå for hjulskiftet ved sæsonskifte eller om du vil have hjulene med hjem og klare det selv.

Hjulskifte
Vi klarer hjulskifte, uanset om du skal skifte fra sommerhjul til vinterhjul eller omvendt. Er du så uheldig, at bilen er punkteret, så klarer vi også nemt og hurtigt dækskifte, så du hurtigt kan komme på farten igen.

Kører du mange kilometer årligt, slides dækkene ligeledes hurtigere ned. Hold øje med slidmønsteret på dine dæk (Rådet for Større Dæksikkerhed anbefaler min. 3 mm i mønsterdybde), så du får booket tid til et dækskifte i god tid. Det har nemlig betydning for din sikkerhed.
 
Dækservice - sikkerhed i højsædet
Med vores dækservice er sikkerheden i højsædet. Foruden opbevaring tjekker vi altid dine dæk for eventuelle fejl og inden montering, tjekker vi dæktryk og slidbane (dybden i dækmønstret).

Er der skader på dæk eller andet, der kan påvirke sikkerheden, informerer vi naturligvis altid om det, så du kan få nyt og sikkert "fodtøj" til din bil. Med vores dækservice er du sikker på altid at køre med lovlige og forsvarlige dæk.


Se priser og mere info i vores flyer                                   Læs mere om vores dækhotelUdvalgte biler
Volkswagen Polo 2,0 GTi DSG
20.000 km.
282.900 kr.
Audi A3 1,4 TFSi 150 S-line Cabriolet S-tr.
71.000 km.
2.195 kr.
Skoda Octavia 1,5 TSi 150 Style Combi DSG
80.000 km.
219.600 kr.
Kia Ceed 1,6 CRDi 136 Style+ Clim SW DCT
107.000 km.
144.900 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *