Dækservice og dækhotel

Dækservice og dækhotel i Silkeborg
Vil du køre sikkert både sommer og vinter? Så bør du have både et sæt vinter- og sommerdæk til din bil. I tilbehørsafdelingen, kan du finde det helt rigtige fodtøj til din bil. Og er du i tvivl om, hvilke dæk du skal vælge, står vores konsulenter altid klar til at vejlede dig. Det er bare en del af vores gode dækservice. Vi klarer også gerne dækskifte for dig. Udover dækskifte inkluderer vores dækservice også et tjek af dine dæk og vi tilbyder også opbevaring af dine dæk på vores kæmpe dækhotel.
 
Dækhotel med opbevaring under de bedste forhold
Har du ikke mulighed for at opbevare dit ekstra sæt dæk derhjemme, kan du benytte dækhotellet hos os. På vores dækhotel er der plads til 18.000 hjul. På vores dækhotel opbevares dækkene under optimale temperaturforhold og på nøjagtige positioner i reolerne. Ved at benytte vores dækhotel slipper du for at fylde skuret, garagen eller loftet op med dine vinter- eller sommerdæk. Ved opbevaring på vores dækhotel har du også nem adgang til vores dækservice. Du vælger selv, om vi skal stå for dækskiftet ved sæsonskifte eller om du vil have dækkene med hjem og klare det selv.

Dækskifte
Vi klarer dækskifte uanset om du skal skifte fra sommerdæk til vinterdæk eller omvendt. Er du så uheldig, at bilen er punkteret, så klarer vi også nemt og hurtigt dækskifte, så du hurtigt kan komme på farten igen. Kører du mange kilometer årligt, slides dækkene ligeledes hurtigere ned. Hold øje med slidmønsteret på dine dæk, så du får booket tid til et dækskifte i god tid. Det kan nemlig have betydning for din sikkerhed. Vi klarer dækservice på alle biler uanset årgang og model.
 
Dækservice - sikkerhed i højsædet
Med vores dækservice er sikkerheden i højsædet. Foruden opbevaring tjekker vi altid dine dæk for eventuelle fejl, og inden montering tjekker vi dæktryk og  slidbane (dybden i dækmønstret). Så er du sikker på altid at køre med lovlige og forsvarlige dæk. Det er endnu en del af vores gode dækservice.

Vær opmærksom på dæktrykket på din bil, forkert dæktryk kan forårsage forkortet levetid af dækkene da de slides hurtigere op. I Bilernes Hus kan du få dine dæk på dækhotel, hvor vi altid tjekker dæktrykket i forbindelse med skift af dæk.

For højt tryk (+0,5 bar)
For højt dæktryk kan skabe slitage på midten af dækket, hvilket forkorter dækkets levetid. Grundet en ringere vejkontakt kan dette også være farligt i sving eller ved opbremsning. Vi anbefaler et dæksskifte.
 
For lavt tryk (-0.5 til -1,5 bar)
Hvis dækket på den anden side ikke et pumpet tilstrækkeligt op, slides dækkets skuldre og hermed også forkortet levetiden på det. Desuden øger dette også brændstofforbruget og vandet kan ikke ledes effektivt væk. Er dækket slet ikke pumpet tilstrækkeligt kan dette forårsage overophedet dæk og det kan derved risikere at springe, eller du kan køre galt. Vi anbefaler et dækskifte.
 
Korrekt tryk
Med et korrekt tryk er der vejkontakt over hele overfladen. Mønstret slides jævn og det giver de bedste køreegenskaber. Kontakt os, hvis vi skal tage os af dækservice for dig eller hvis du mangler plads til opbevaring af dine dæk.

Vi klarer dækskifte og anden dækservice for dig
Kom ind til Bilernes Hus og lad os klare dækskifte og anden dækservice for dig. Hos os får du altid en professionel betjening og rådgivning. Vores dygtige mekanikere udfører altid et professionelt arbejde uanset om de udfører dækskifte, reparationer, lakeringer eller andet arbejde. Når der skiftes mellem sommer- og vintersæsonerne er det tid til et dækskifte. Kontakt os, hvis du ikke vil klare det selv.

Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,2 TSi 110 Highline DSG BMT
27.000 km.
184.900 kr.
Audi A3 2,0 TDi 150 Ambition SB
66.000 km.
254.900 kr.
Skoda Octavia 1,6 TDi 105 Elegance Combi DSG
114.000 km.
209.900 kr.
Kia Ceed 1,0 T-GDi 120 GT-Line SW
11.000 km.
239.900 kr.