SKIFT TIL SOMMERDÆK NU OG UNDGÅ UNØDIGT SLID PÅ DINE VINTERDÆK

Skift i tide - og spar penge

Forårssolen begynder at afløse vinterens kulde, og det betyder varmere veje. Det kan den blødere tråd i vinterhjulene ikke lide, og det betyder at de slides meget hurtigere på varm asfalt end på kold, hvilket igen betyder at de skal skiftes oftere. Faktisk kan der reducere levetiden med helt op til 60%. Der er derfor billigere at sørge for at skifte til sommerdæk, end at køre på vinterdæk hele sommeren, specielt fordi din brændstoføkonomi bliver forringet hvis du kører med vinterdæk på sommerveje.

Dybden af mønstret er vigtig

At have den rigtige type dæk på din bil er vigtigt. Men hvis du kører med for lidt dækmønster kan du udsætte dig selv og dine medtrafikanter for farer. Dækkene mister nemlig deres egenskaber i takt med at de slides ned, og det påvirker køresikkerheden. Et dæk med kun 1,6 mm. mønster tilbage leder mindst 85% mindre vand væk fra vejen end et nyt, og det øger risikoen for aquaplaning gevaldigt. Rådet for større dæksikkerhed anbefaler at du ikke kører med mindre end 3 mm. dækmønster. 

Send dine vinterdæk på hotelophold

Når du får skiftet dæk hos os, tilbyder vi også at du får dem opbevaret på vores dækhotel. Det betyder at dine dæk bliver opbevaret under perfekte forhold, og når det er ved at være tid til at skifte igen, sender vi dig en mail med oplysninger om hvor meget dækmønster der er tilbage, samt et godt tilbud på nye dæk der passer til netop din bil, hvis der er 3 mm. eller mindre dækmønster tilbage.

Læs mere om vores dækhotel

 


Dækskifte - sommer til vinter (eller omvendt) kr. 299,-

Vi skifter dine dæk mens du venter.

Book tid   Bliv kontaktet

 

Hjulpakke 1 fra kr. 649,-

Indeholder hjulskift, kontrol af hjul, udmåling af dækmønster samt opbevaring i en sæson.

Book tid   Bliv kontaktet

 

Hjulpakke 2 fra kr. 849,-

Indeholder hjulskift, hjulvask, kontrol af hjul, udmåling af dækmønster samt opbevaring i en sæson.

Book tid   Bliv kontaktet

Dækskifte er altid inkl. sikkerhedstjek

Hos Bilernes Hus udfører vi altid et sikkerhedstjek når din bil får skiftet dæk. Foruden opbevaring tjekker vi altid dine dæk for
eventuelle fejl, og inden montering tjekker vi dæktryk og slidbane (dybden i dækmønstret). Så er du sikker på altid at køre med lovlige og forsvarlige dæk.Udvalgte biler
Volkswagen Polo 2,0 GTi DSG
40.000 km.
244.880 kr.
Audi A3 2,0 TDi 150 Sport
123.000 km.
189.880 kr.
Skoda Octavia 1,4 TSi 140 Elegance Combi DSG
74.000 km.
179.900 kr.
Kia Ceed 1,0 T-GDi Active SW
2.000 km.
209.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *