Klargøring

Professionel bilpleje

Trænger din bil til en hovedrengøring, så den kommer til at skinne udvendigt og indvendigt eller elsker du bare duften af en ny bil?

Med professionel bilpleje fra Bilernes Hus er pengene godt givet ud og du slipper for selv at gøre din bil ren. Du sparer tid og får en velplejet bil, der ser og dufter som ny, når den har været i vores kyndige hænder.

Hos Bilernes Hus tilbyder vi professionel bilpleje og klargøring af din bil. Vi har mange års erfaring med klargøring af biler - blandt andet gennemgår alle vores brugte biler markedets nok mest omfattende klargøringsproces, inden de kommer til salg hos os.

Så hvad enten du vil forkæle din bil lidt ekstra, har en leasingbil, der skal afleveres tilbage, eller ønsker at klargøre din bil til salg, så kan vi hjælpe dig. Det er nemt og du slipper for selv at pudse og polere.

Så aflever din bil hos os. Vi sørger for at give din bil topprofessionel bilpleje, hvor alt fra inderst til yderst gennemgås.

Læs mere om selve klargøringsprocessen

Små reparationer på interiør

Trænger din bil til lidt mere end bare rengøring? Du har måske et par huller/slitage på stofsæder, huller/revner i lædersæder eller huller/ridser i den indvendige plast? Det kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med.

Det gælder også, hvis du fx har en leasing bil, som skal afleveres tilbage, hvor du gerne vil have fjernet de brugsspor, som ligger ud over leasing aftalen.

Rustbeskyttelse

Hos Bilernes Hus i Silkeborg udfører vi udover klargøring af din bil også professionelle bilplejebehandlinger. Ved at beskytte din bil med rustbeskyttelse, kan du forlænge dens levetid og lette den daglige vedligeholdelse af bilen.

Se priser og mere om de enkelte ydelser vi tilbyder, ved at klikke på den røde knap.

Se priser på professionel bilpleje

Bilens vej gennem huset

 Udvalgte biler
Volkswagen Polo 2,0 GTi DSG
20.000 km.
282.900 kr.
Audi A3 1,4 TFSi 150 S-line Cabriolet S-tr.
71.000 km.
2.195 kr.
Skoda Octavia 1,5 TSi 150 Style Combi DSG
80.000 km.
219.600 kr.
Kia Ceed 1,6 CRDi 136 Style+ Clim SW DCT
107.000 km.
144.900 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *