Klargøring

Professionel bilpleje
Trænger din bil til en hovedrengøring, så den kommer til at skinne udvendigt og indvendigt eller elsker du bare duften af en ny bil?
Med professionel bilpleje fra Bilernes Hus er pengene godt givet ud og du slipper for selv at rengøre din bil. Du sparer tid og får en velplejet bil, der dufter som ny, når den har været i vores kyndige hænder.
Så aflever din bil til rengøring eller klargøring hos os. Vi sørger for at give din bil en topprofessionel bilpleje, hvor alt fra inderst til yderst gennemgås. Vi har erfaring med stort set alle bilmærker.
 

Rengøring og klargøring af bil
Hos Bilernes Hus tilbyder vi professionel bilpleje og klargøring af din bil. Vi har mange års erfaring med klargøring af biler - blandt andet gennemgår alle vores brugte biler nemlig markedets nok mest omfattende klargøringsproces. Så hvad enten du vil forkæle din bil lidt ekstra, har en leasingbil der skal afleveres tilbage eller du ønsker at klargøre din bil til salg, så kan vi hjælpe dig. Det er nemt og du slipper for selv at pudse og polere.

Læs mere om klargøringsprocessen

Små reparationer på interiør

Trænger din bil til lidt mere end bare en rengøring?
Du har måske et par huller/slitage på stofsæder, huller/revner i lædersæder eller huller/ridser i den indvendige plast, så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med det.
Har du en f.eks. en leasing bil, som skal afleveres tilbage, klargør vi den for dig inden aflevering, ved at fjerne de brugsspor, som ligger ud over leasing aftalen til en rigtig god pris!


Lakforsegling og rustbeskyttelse
Hos Bilernes Hus i Silkeborg udfører vi udover klargøring af din bil også professionelle bilplejebehandlinger. Ved at beskytte din bil med lakforsegling og rustbeskyttelse kan du forlænge dens levetid og lette den daglige vedligeholdelse af bilen.

Læs mere om lakforsegling       Læs mere om rustbeskyttelse

Pris og oversigt over bilpleje
Se priser og mere om de enkelte ydelser vi tilbyder indenfor professionel bilpleje ved at klikke på den røde knap.

Se priser på klargøring og lakforsegling

Kontakt og bestilling
Kontakt vore bilpleje direkte ved spørgsmål eller bestilling af klargøring:


Brian Jensen

Værkfører Bilplejen
bje@bilerneshus.dk
72 100 585

 

Se vores bilpleje indefra
Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,4 TSi 150 BlueGT DSG
56.000 km.
200.880 kr.
Audi A3 1,6 TDi 116 Sport SB
48.000 km.
253.880 kr.
Skoda Octavia 1,5 TSi 150 Style Combi DSG
9.000 km.
293.880 kr.
Kia Ceed 1,6 CRDi 128 Premium+ SW
117.000 km.
143.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *