Typer af lakforsegling

Beskyt din bil

DITEC® lakforsegling er et polymerbaseret lakbeskyttelsessystem, som udføres i fem trin for bedste holdbarhed. I Bilernes Hus er vi DITEC®-forhandler og vi giver op til ni års garanti på lakbehandlinger (ved overholdelse af garantibestemmelserne).

DITEC® lakforsegling forsegler overflade, så din bil er beskytter mod vaskeridser, UV-stråler, nedbør og trafikfilm. Din bil opnår maksimal beskyttelse og samtidig bevarer den sin glans og farve. Dette er medhjælpende til, at du opretholder din bils værdi.

Tre typer lakforsegling

I Bilernes Hus tilbyder vi tre forskellige typer af lakforsegling: Ceramic Ultra, original lakkonservering og Ceramic Light. Caramic Ultra er uden tvivl den, hvor din bil får den bedste beskyttelse. Du kan læse mere om de tre typer af lakforsegling her under:

DITEC® Ceramic Ultra
DITEC® Ceramic Ultra er vores bedste lakbeskyttelse nogensinde. Behandlingen består af en to-komponent keramisk beskyttelse med ekstrem lang holdbarhed.

Basebelægningen beskytter mod mekaniske faktorer og kemikalier, hvor topbelægningen forhindrer vand og snavs i at trænge ind.

DITEC® Ceramic Ultra er designet til at gøre vedligeholdelse af bilen endnu nemmere for dig. Den giver lakken en stærk, vandafvisende overflade og beskytter lakken mod skidt, UV-stråling, oxidering, insekter m.m.

Bilen skal kontrolvaskes hver 12. måned, hvor den rengøres og lakken kontrolleres. Yderligere vedligeholdelsesbehandlinger udføres kun, når lakken trænger til polering.

DITEC® original lakkonservering
DITEC® lakkonservering er vores oprindelige lakbeskyttelse, og en af de mest solgte på markedet.

DITEC® lakkonservering lakbehandling består i en polymerbaseret tokompomponent beskyttelse, som giver lakken en naturlig glansoverflade. Den beskytter mod snavs og UV stråling, samt gør bilen lettere at vaske.

Vedligeholdelsesbehandlingen fjerner belægninger på lakken samt ridser heri. Samtidig opbygger den en beskyttende belægning for maksimal holdbarhed. Intervallet for vedligeholdelsesbehandlinger er 18 måneder.

DITEC® Ceramic Light
DITEC® Ceramic Light er en keramisk én-komponents beskyttelse, som skaber en slidstærk, vandafvisende overflade.

Den giver ikke lige så stærk og langvarig beskyttelse som Ceramic Ultra, men har mange gode funktioner såsom en vand- og smudsafvisende overflade som gør bilen lettere at holde ren.

Ceramic Light behandlingen har et års holdbarhed, og skal ikke efterbehandles i perioden, men kræver en genbehandling hver 12. måned.

Pris og oversigt over bilpleje

Se priser og mere om de enkelte ydelser vi tilbyder indenfor professionel bilpleje ved at klikke på den røde knap.

Se priser på lakforsegling og klargøringUdvalgte biler
Volkswagen Polo 1,4 TSi 150 BlueGT
53.000 km.
149.880 kr.
Audi A3 1,4 TFSi 150 Attraction SB
55.000 km.
1.744 kr.
Skoda Octavia 1,0 TSi 115 Style Combi
28.000 km.
209.880 kr.
Kia Ceed 1,6 CRDi 136 GT-Line Limited SW
37.000 km.
188.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *