Typer af lakforsegling

Som DITEC®-forhandler giver vi op til 9 års garanti på lakbehandlinger, ved opretholdelse af garantibestemmelserne.

DITEC® lakforsegling er et polymerbaseret lakbeskyttelsessystem, som udføres i fem trin for bedste holdbarhed. Den forseglede overflade beskytter mod vaskeridser, UV-stråler, nedbør og trafikfilm.

Med en DITEC® lakforsegling opnår din bil maksimal beskyttelse og samtidig bevarer den sin glans og farve. Dette er medhjælpende til, at du opretholder din bils værdi.

Vi tilbyder 3 typer lakforsegling:

DITEC® Ceramic Ultra
DITEC® Ceramic Ultra er vores bedste lakbeskyttelse nogensinde. Behandlingen består af en to-komponent keramisk beskyttelse med ekstrem lang holdbarhed. Basebelægningen beskytter mod mekaniske faktorer og kemikalier, hvor topbelægningen forhindrer vand og snavs i at trænge ind. DITEC® Ceramic Ultra er designet til at gøre vedligeholdelse af bilen endnu nemmere for dig. Den giver lakken en stærk, vandafvisende overflade og beskytter lakken mod skidt, UV-stråling, oxidering, insekter m.m.
Bilen skal kontrolvaskes hver 12. måned, hvor den rengøres og lakken kontrolleres. Yderligere vedligeholdelsesbehandlinger udføres kun når lakken trænger til polering.

DITEC® original lakkonservering
DITEC® lakkonservering er vores oprindelige lakbeskyttelse, og en af de mest solgte på markedet.
Denne lakbehandling består i en polymerbaseret tokompomponent beskyttelse, som giver lakken en naturlig glansoverflade. DITEC® lakkonservering beskytter mod snavs og UV stråling, samt gør bilen lettere at vaske. Vedligeholdelsesbehandlinger Intervallet for vedligeholdelsesbehandlinger er 18 måneder. Vedligeholdelsesbehandlingen fjerner belægninger på lakken samt ridser heri. Samtidig opbygger den en beskyttende belægning for maksimal holdbarhed.lakkonservering DITEC® lakkonservering er vores oprindelige lakbeskyttelse, og en af de mest solgte på markedet. Denne lakbehandling består i en polymerbaseret tokompomponent beskyttelse, som giver lakken en naturlig glansoverflade. DITEC® lakkonservering beskytter mod snavs og UV stråling, samt gør bilen lettere at vaske.
Intervallet for vedligeholdelsesbehandlinger er 18 måneder. Vedligeholdelsesbehandlingen fjerner belægninger på lakken samt ridser heri. Samtidig opbygger den en beskyttende belægning for maksimal holdbarhed.

DITEC® Ceramic Light
DITEC® Ceramic Light er en keramisk én-komponents beskyttelse, som skaber en slidstærk, vandafvisende overflade. Den giver ikke lige så stærk og langvarig beskyttelse som Ceramic Ultra, men har mange gode funktioner såsom en vand- og smudsafvisende overflade som gør bilen lettere at holde ren.
Ceramic Light behandlingen har et års holdbarhed, og skal ikke efterbehandles i perioden, men kræver en genbehandling hver 12. måned.

Pris og oversigt over bilpleje
Se priser og mere om de enkelte ydelser vi tilbyder indenfor professionel bilpleje ved at klikke på den røde knap.

Se priser på klargøring og lakforsegling

Kontakt og bestilling
Kontakt vore bilpleje direkte ved spørgsmål eller bestilling af DITEC® lakforsegling:


Brian Jensen

Værkfører Bilplejen
bje@bilerneshus.dk
72 100 585

 Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,4 TSi 150 BlueGT DSG
56.000 km.
200.880 kr.
Audi A3 1,6 TDi 116 Sport SB
48.000 km.
253.880 kr.
Skoda Octavia 1,5 TSi 150 Style Combi DSG
9.000 km.
293.880 kr.
Kia Ceed 1,6 CRDi 128 Premium+ SW
117.000 km.
143.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *