Rustbeskyttelse

Undervognsbehandling
Vil du være sikker på at holde rust og tæring på afstand? Så er det en god idé at give din bil en rustbeskyttelse - en såkaldt undervognsbehandling. Du kan se det som din bils regnfrakke.
 
I det danske klima, hvor en våd sommer ofte forekommer og hvor vinteren er præget af sjap, sjask og saltede veje, kan det være en udfordring at holde undervognen i orden. Med en undervognsbehandling får din bil en optimal rustbeskyttelse, så du undgår rustangreb. En undervognsbehandling kan dermed også være med til at du får en bedre pris, når du måske ønsker at sælge bilen.

Det handler om din sikkerhed
Det danske vejr med den høje luftfugtighed og mange perioder med temperaturer på 10-18 grader er desværre ideelle betingelser for rustdannelse. Selvom din bil er ny og den har rustgaranti, kan din bil stadig udsættes for fugt og rustangreb i sine første leveår. Rustgarantien dækker kun imod gennemtæring indefra på karosseret. Så hvis der kommer rust på bremserør, bundkar og andre mekaniske dele af bilens undervogn, er du ikke dækket af garantien. Og mere vigtigt, det kan have konsekvenser for dig og din families sikkerhed. Sørg derfor for at din bil får en undervognsbehandling, som beskytter mod rustdannelse. Hos Bilernes Hus bruger vi markedets stærkeste løsning med Dinitrol rustbeskyttelse, når vi udfører undervognsbehandlinger.
 
Dinitrol rustbeskyttelse – markedets stærkeste løsning
Hos Bilernes Hus benytter vi Dinitrol rustbeskyttelse, der efter vores vurdering tilbyder markedets stærkest løsning indenfor undervogsbehandling.
 
Med en Dinitrol rustbeskyttelse gennemgår din bil følgende behandling

  • Diverse beklædninger, dækplader, inderskærme o.l. afmonteres.
  • Undervognen højtryksrenses for salt og snavs med varmt vand.  Vognbunden kontrolleres for alvorlige rustangreb.
  • Bilen sættes til tørring.
  • Over-og undervogn behandles ud fra professionelle sprøjteskemaer med et tyndt fugtfortrængende og penetrerende produkt (døre, klapper, skærme, motorrum, paneler, vanger, vognbund, hjulkasser osv.). Herefter behandles den udvendige vognbund med et lyddæmpende slidlags produkt.
  • Diverse beklædninger, dækplader, inderskærme o.l. monteres igen
  • Bilen klargøres og vaskes udvendig før aflevering.

Vi anbefaler, at du får kontrolleret og opdateret din rustbeskyttelse hvert 2.-3. år.

Dinitrol udarbejder præcise og professionelle sprøjteskemaer til hvert enkelt mærke og model. Dette sikre at rustbeskyttelsen udføres nøjagtigt og skjulte hulrum behandles.
Se mere på www.dinitrol.dk. Her kan du også læse meget mere om vigtigheden af undervognsbehandling. Har du nogen spørgsmål er du dog også altid velkommen til at kontakte os.

Undervognsbehandling til fair pris
Hos Bilernes Hus får du undervognsbehandling til en fair pris. Vi tilbyder Dinitrol rustbeskyttelse, der sikrer din bil mod rustskader. En rustbeskyttelse er en god investering, da det kan spare dig for mange tusinde kroner i rustreparationer. Book tid hos en af vores dygtige mekanikere allerede i dag.

Book tid på værksted

 Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,4 TSi 150 BlueGT DSG
56.000 km.
200.880 kr.
Audi A3 1,6 TDi 116 Sport SB
48.000 km.
253.880 kr.
Skoda Octavia 1,5 TSi 150 Style Combi DSG
9.000 km.
293.880 kr.
Kia Ceed 1,6 CRDi 128 Premium+ SW
117.000 km.
143.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *