Rustbeskyttelse

Undervognsbehandling

Vil du være sikker på at holde rust og tæring på afstand? Så er det en god idé at give din bil en rustbeskyttelse - en såkaldt undervognsbehandling. Du kan se det som din bils regnfrakke.
 
I det danske klima, hvor en våd sommer ofte forekommer og hvor vinteren er præget af sjap, sjask og saltede veje, kan det være en udfordring at holde undervognen i orden.

Med en undervognsbehandling får din bil en optimal rustbeskyttelse, så du undgår rustangreb. En undervognsbehandling kan dermed også være med til at du får en bedre pris, hvis du senere ønsker at sælge din bil.

Samtidig er en rustbeskyttelse er en god investering, da den kan spare dig for mange tusinde kroner i rustreparationer. Så book tid til rustbeskyttelse allerede i dag.

Priser på rustbeskyttelse

Det handler om din sikkerhed

Det danske vejr med den høje luftfugtighed og mange perioder med temperaturer på 10-18 grader er desværre ideelle betingelser for rustdannelse. Selvom din bil er ny og den har rustgaranti, kan din bil stadig udsættes for fugt og rustangreb i sine første leveår.

Rustgarantien dækker kun imod gennemtæring indefra på karosseret. Så hvis der kommer rust på bremserør, bundkar og andre mekaniske dele af bilens undervogn, er du ikke dækket af garantien. Og mere vigtigt, det kan have konsekvenser for dig og din families sikkerhed. Sørg derfor for at din bil får en undervognsbehandling, som beskytter mod rustdannelse.

Markedets stærkeste løsning

Hos Bilernes Hus benytter vi Dinitrol rustbeskyttelse, der efter vores vurdering tilbyder markedets stærkest løsning indenfor undervognsbehandling. Med en Dinitrol rustbeskyttelse gennemgår din bil følgende behandling:

  • Diverse beklædninger, dækplader, inderskærme o.l. afmonteres.
  • Undervognen højtryksrenses for salt og snavs med varmt vand.
  • Vognbunden kontrolleres for alvorlige rustangreb.
  • Bilen sættes til tørring.
  • Over-og undervogn behandles ud fra professionelle sprøjteskemaer med et tyndt fugtfortrængende og penetrerende produkt (døre, klapper, skærme, motorrum, paneler, vanger, vognbund, hjulkasser osv.).
  • Herefter behandles den udvendige vognbund med et lyddæmpende slidlags produkt.
  • Diverse beklædninger, dækplader, inderskærme o.l. monteres igen
  • Bilen klargøres og vaskes udvendig før aflevering.

Vi anbefaler, at du får kontrolleret og opdateret din rustbeskyttelse hvert 2.-3. år.

Dinitrol udarbejder præcise og professionelle sprøjteskemaer til hvert enkelt mærke og model. Dette sikre at rustbeskyttelsen udføres nøjagtigt og skjulte hulrum behandles.

Se mere på www.dinitrol.dk. Her kan du også læse meget mere om vigtigheden af undervognsbehandling. Har du nogen spørgsmål er du også altid velkommen til at kontakte os. Du kan også booke tid hos vores dygtige mekaniker allerede i dag, via den røde knap her under.

Book tid på værkstedetUdvalgte biler
Volkswagen Polo 2,0 GTi DSG
40.000 km.
244.880 kr.
Audi A3 2,0 TDi 150 Sport
123.000 km.
189.880 kr.
Skoda Octavia 1,4 TSi 140 Elegance Combi DSG
74.000 km.
179.900 kr.
Kia Ceed 1,0 T-GDi Active SW
2.000 km.
209.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *