Solfilm, dekoration og beskyttelse

I Bilernes Hus samarbejder vi med firmaet Nordisk Solfilm ApS som også ligger i samme bygning. Her står dygtige 3M-certificerede montører klar til at montere solfilm, beskyttelsesfolie, autoreklame eller dekorationer på din bil.

Du kan også vælge at få pakket hele bilen ind og dermed beskytte den ekstra godt.

Solfilm med fordele

Solfilm på ruderne i din bil har flere fordele:

  1. Bedre brændstoføkonomi fordi, solfilm reducerer varmen i bilen med op til 80 %, hvilket betyder mindre brug af aircondition.
  2. Bilens interiør beskyttes mod solens blegende stråler, idet solfilm bortfiltrerer mod op til 99 % af solens skadelig ultraviolette stråler.
  3. De nysgerrige blikke blokeres, så ingen kan se, hvad bilen eller varerummet indeholder af værdier.
  4. Flot, eksklusiv og smart udseende bil med tonede ruder.  

Lakbeskyttelsesfolie

Du kender det godt; Super ærgerlige ridser i lakken fra sko, der ikke bliver løftet højt nok ved ind- og udstigning og fra genstande, der løftes ind i bagagerummet.

Heldigvis er der en løsning: lakbeskyttelsesfolie. Nordisk Solfilm sørger for lakbeskyttelse på bilens mest udsatte steder for langt under den pris en omlakering koster.

De lister din bil evt. leveres med er ikke beskyttelseslister, men pyntelister. Vil du beskytte din bil og sørge for, at den bliver ved med at fremstå pæn og velholdt er lakbeskyttelsesfolie svaret.

Lakbeskyttelsesfolie ved dørene og bagagerummet er også en god ide, hvis du ved, du vil sælge din bil videre. Bilen kommer til at fremstå mere velholdt, når du har beskyttet den mod ridser og mærker på de udsatte steder.

Dekoration og reklame

Måske skal der mere til end blot solfilm i ruderne. Måske er du mere interesseret i dekorationer eller reklame for din virksomhed.

Ligegyldigt hvad, kan det sagtens lade sige gøre, for Nordisk Solfilm har også stor erfaring med dekorationer og reklamer – fra den første ide til det færdige produkt.

Indpakning er en god investering

Du kan også vælge at få hele bilen pakket ind i solfilm eller folie efter dit valg. En indpakning har flere fordele:

  1. Beskytter med rust og ridser i lakken.
  2. Beskytter indstignings- samt bagagerumslister, så din bil bevarer det flotte nye look.
  3. Større salgspris ved et senere salg, da din bil har været beskyttet og fremstår vedligeholdt.

En indpakning kan med fordel ses som en investering, idet den sikre dig en bedre pris for din bil, hvis du sælgere den videre på et senere tidspunkt.

Det hele klaret på en gang

I kraft af vores nære samarbejde med Nordisk Solfilm, betyder det, at når du køber en bil i Bilernes Hus, kan du allerede sammen med salgskonsulenten bestille solfilm, indpakning, dekoration eller reklame til din nye bil. Så er det hele klaret, når du kommer og henter din bil!

Står du med en bil nu, du gerne vil have solfilm på, dekoreret, indpakket eller måske have prydet med reklamer for din virksomhed, så kontakt Nordisk Solfilm direkte og hør, hvad de kan tilbyde dig.

 

Læs mere om fordele med solfilm                    Hvordan beskytter du din bils lak

 

 Udvalgte biler
Volkswagen Polo 2,0 GTi DSG
20.000 km.
282.900 kr.
Audi A3 1,4 TFSi 150 S-line Cabriolet S-tr.
71.000 km.
2.195 kr.
Skoda Octavia 1,5 TSi 150 Style Combi DSG
80.000 km.
219.600 kr.
Kia Ceed 1,6 CRDi 136 Style+ Clim SW DCT
107.000 km.
144.900 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *