Kia EV9 2023 Koerende Side

Anmelderne siger dette om Kia EV9

BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Kia EV9

Kias helt nye flagskibsmodel hedder EV9. Det er en elektrisk SUV, der kan rumme hele familien, og som flagskibsmodel er det toppen af, hvad Kia kan levere. Der er altså masser at glæde sig til i denne model.

Designmæssigt har EV9 fået en helt ny lyssignatur, som kommer til at være på kommende elektriske modeller. Bilen kombinerer organiske former, som tydeligt ses på siderne, med enkle, rene linjer. Den har en robust udstråling, som man kender fra det klassiske SUV-design, og fronten er både visionær og futuristisk. 

Indvendigt er der masser af plads i bilen, hvor du får tre sæderækker, der giver plads til enten seks eller syv personer. Anden sæderække kan drejes 180 grader, så passagerne kan sidde overfor hinanden, og der er tænkt både komfort og loungestemning ind. På tredje sæderække er der både kopholdere og ladestik. 

EV9 forventes at komme på markedet i slutningen af 2023. Så snart der kommer anmeldelser, opdateres siden, og vi lægger også vores egen anmeldelse på siden, når vi har haft mulighed for at teste den.

Kia EV9 2023 Studie Parkeret

Kia EV9 er den helt nye fuldelektriske SUV fra det sydkoreanske mærke.

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

Kia EV9 er endnu ikke blevet anmeldt, og når der kommer anmeldelser, opdateres siden. Du kan herunder læse om, hvordan Kia EV6 blev modtaget af anmelderne. 

 

 • "Kia's elbil er flot, billig - og kører vildt godt!"
  Der gives ikke score
 • "Den har et karakteristisk crossover-inspireret design og det er den første model der tager form efter Kias nye designfilosofi, som visualiserer mærkets skiftende fokus i retning af mere elektrificering."
  Der gives ikke score
 • "Navnet er EV6, og Kias nye elbil fremviser på en gang mærkets nye logo, mærkets nye navnepolitik og frem for alt første skridt ind i en verden fyldt med elbiler."
  Der gives ikke score
 • "KIA er blandt de førende på verdensplan, når det gælder elektrificerede biler."
  Der gives ikke score

Læs nyheder om Kia i vores Bilmagasin