Autoriseret Volkswagen og SKODA-serviceværksted

Vores VW og SKODA-værksted har nogle af landets mest tilfredse kunder. Skal din bil også have service i verdensklasse?

Book værksted online

Midtjyllands foretrukne bilhus

Vælg mellem mere end 300 nyere brugte biler fra de mest populære bilmærker i vores indendørs biludstilling.

Find din favorit
Udvalgte biler
Volkswagen Polo 2,0 GTi DSG
20.000 km.
282.900 kr.
Audi A3 1,4 TFSi 150 S-line Cabriolet S-tr.
71.000 km.
2.195 kr.
Skoda Octavia 1,5 TSi 150 Style Combi DSG
80.000 km.
219.600 kr.
Kia Ceed 1,6 CRDi 136 Style+ Clim SW DCT
107.000 km.
144.900 kr.

VELKOMMEN TIL BILERNES HUS

Velkommen til Bilernes Hus i Silkeborg. Hos Bilernes Hus finder du altid et stort udvalg af biler til salg. Vi har Danmarks største udvalg af både nye og brugte biler under ét og samme tag. Foruden mere end 350 personbiler til salg har vi også et omfattende erhvervscenter, så vi står klar til at hjælpe dig - ligegyldigt om din nye bil skal have hvide eller gule plader på.

Hos Bilernes Hus i Silkeborg møder du dedikeret fagpersonale, der sætter en ære i at levere en god service. Faktisk så god, at vi godt vil prale med at have en service i verdensklasse.

Danmarks største udvalg af biler til salg

Hos Bilernes hus finder du altid minimum 300 forskellige brugte biler til salg. Det er Danmarks største udvalg. Derfor behøver du kun, at gå ét sted hen, når du skal handle bil. Og det er hos Bilernes Hus.

I vores store indendørs udstilling finder du alle vores biler, så du nemt og overskueligt kan sammenligne modeller, priser, udstyr m.m. Der er nemlig meget at tage stilling til, når du skal købe en ny bil.

I vores store udstilling finder du både nye og brugte modeller. Vi forhandler nye biler fra Kia og Nissan. Blandt de brugte biler finder du et stort og varieret udvalg. Her forhandler vi både Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Kia, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Skoda, Volvo samt Volkswagen. Du kan også være heldig at finde forskellige brugte biler fra Honda, Mazda, Mercedes og Suzuki.

SERIØS RÅDGIVNING OMKRING BILER

Hos Bilernes Hus får du altid en seriøs og professionel rådgivning. Det er uanset om du er ude efter at købe en ny bil, har spørgsmål omkring finansiering, forsikring, mangler nyt udstyr til din bil eller du og din bil skal besøge vores værksted.

Vi klarer både det årlige serviceeftersyn, retter buler ud på vores skadecenter og har et omfattende reservedelslager. Ønsker du et serviceabonnement, hvor du kender dine faste månedlige udgifter, tilbyder vi også det.

Besøg Bilernes Hus når du leder efter ny bil

Kom ind til Bilernes Hus på Bredhøjvej 5 i Silkeborg, når du er på udkig efter ny bil. Vores salgskonsulenter tager gerne en snak omkring dine kørselsbehov og dine ønsker til ny bil, for at I sammen kan finde en model, der passer til dig.

Med vores ca. 300 biler til salg i udstillingen, er der helt sikkert også en model til dig. Hos os er du sikker på at gøre en god handel. Vi har altid fair priser og kvaliteten er i top.

Inden vores biler sættes til salg gennemgår de Danmarks vel nok mest grundige klargøringsproces. Det betyder at de biler, vi har til salg oftest fremstår som nye biler, hvor det kun er kilometertælleren, der viser dig, at bilen har været på vejene før. Velkommen til Danmarks største udvalg af biler til salg.

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *