Kia Picanto drevet af ung energi

KIA Picanto, som er tredje generation af modellen, tilfører en ungdommelig og energisk karakter til A-segmentet, hvilket gør den til den perfekte bybil.

KIA Picanto fås i 11 farver og vil du have ekstraudstyr og ekstra smarte features, så er der masser af muligheder for tilvalg.

Med den nye KIA Picanto får du:

  • Større baggagerum (255l.) og mere plads i kabinen
  • Øget akselafstand for bedre køreoplevelse
  • Forbedret motor der kører længere på literen
  • Nyeste sikkerhedsfunktioner bl.a. automatisk nødbremse som standard
  • Nyt design


Ny KIA Picanto fra 94.999 kr.

Den ny KIA Picanto er lige så kompakt som forgængermodellen, men den har en endnu mere selvsikker fremtoning på vejen, og indvendigt byder den på bemærkelsesværdig rummelighed, funktionalitet og komfort.

Tilføj dertil dynamiske præstationer og adrætte køreegenskaber, en række avancerede infotainment- og sikkerhedsteknologier og flotte individualiseringsløsninger. Så bliver vejen forude til din personlige legeplads på hverdagens køreture.


FORBEDRET KABINE: MERE PLADS, MERE STIL
Måske er noget af det første, man lægger mærke til, hvor meget plads der kan være i så kompakt en bil. Den gode plads er opnået ved hjælp af endnu mere intelligent indretning end nogensinde før, så du får mere førerplads, passagerplads og bagagerumsplads end i nogen anden bil i segmentet.


BANEBRYDENDE & KOMFORTFORSTÆRKENDE TEKNOLOGI
Hjertet i kabinen er et nyt infotainmentsystem med ”flydende” 7” touchscreen, så du altid er et skridt foran, når det gælder navigation, opdateringer i realtid og meget mere.

Og med stemmebetjening via Android Auto™ og Apple CarPlay™ kan du hele tiden holde hænderne på rattet og koncentrere dig om vejen og kørslen.

Som en ekstra sikkerhed får du automatisk nødopbremsning, som registrerer potentielle kollisioner på forhånd og bremser bilen, hvis du ikke selv når det.

 

Vil du vide mere?

Så kig ind til Kia Silkeborg i Bilernes Hus eller kontakt vores salgskonsulenter hos Kia Silkeborg

 

Udgivet: 27-04-2017

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *