Danmarks bedste Nissan forhandler og eftermarkedsteam

Vi er stolte.... af os selv, og det må man godt være engang i mellem selvom vi befinder os i det midtjyske.

Bilernes Hus er af Nissan Nordic Europe, netop blevet kåret som Danmarks bedste Nissan forhandler 2017 og bedste Nissan eftermarkeds team 2017. Det var direktør Ivan Dyrlund, der modtog hæderen ved et stort Nissan arrangement i Stockholm, hvor repræsentanter for de nordiske og baltiske forhandlere var til stede. Ivan Dyrlund er stolt af prisen.

”Vi er rigtig stolte og glade for at være kåret som Årets Nissan forhandler 2017 og Årets bedste Nissan eftermarkedsteam 2017. Sidstnævnte endda for andet år i træk. Det gode resultat har vi opnået ved at stå sammen og altid at have fokus på, at give vores kunder service i verdensklasse. Dét har vi nemlig erfaret giver tilfredse og loyale kunder” udtaler Ivan Dyrlund.

Bilernes Hus har været autoriseret Nissan forhandler siden 30. december 2005, hvor Sjørslev Automobiler blev solgt til Bilernes Hus A/S. Her overtog Bilernes Hus ikke bare forhandlingen af Nissan, men overtog også flere af medarbejderne, som er ansat i det store bilhus den dag i dag.

Hos Nissan Silkeborg i Bilernes Hus kan du opleve det spændende model program fra Nissan. Du kan se de nyeste modeller både indenfor personbiler og erhvervsbiler, og få rådgivning om bilvalg og finansiering. Har du lyst til en prøvetur, så klarer vi også det.

Som autoriseret Nissan servicepartner er vores kunder altid sikre på, at deres bil bliver serviceret og repareret af vores højt uddannede Nissan-teknikere. De er udstyret med nødvendigt specialværktøj til at vedligeholde og reparere din bil, og anvender altid den nyeste teknologi med henblik på fejlfinding og reparation.

Udover Nissan forhandles der også fabriksnye fabriksnye Kia, Skoda og Volkswagen i Bilernes Hus, ligesom der altid er mere end 300 nye og top klargjorte, brugte biler i den indendørs udstilling.

Bilernes Hus er foruden Nissan også autoriseret servicepartner for Audi, BMW, Fiat, Kia, Skoda og Volkswagen. Men alle biler  er velkomne!

 

 

 

 

 

 Publiceret: 09-05-2018
Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,0 TSi 95 Comfortline DSG
78.000 km.
174.880 kr.
Audi A3 1,6 TDi 110 Ambition SB
146.000 km.
159.900 kr.
Skoda Octavia 2,0 TDi 150 Style Combi DSG
126.100 km.
219.900 kr.
Kia Ceed 1,6 PHEV Upgrade Intro SW DCT
1.000 km.
295.997 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *